Whatsapp Whatsapp
Telefon Назови одмах

FUE Perkutana metoda

Količina zdravih folikula dlaka posađenih u koži metodom Fue Percutaneous mnogo je veća nego kod nekih metoda presađivanja kose. U ovom slučaju zadovoljstvo pacijenata i proces transplantacije kose donose veliki uspjeh.

 

Peruatana metoda FUE se sastoji od tri faze. Prije svega, prilikom uzimanja folikula dlake potrebno je voditi računa o folikulima dlake na takav način da nema vratu u vratu i da nema trauma. Zatim se kanali na koje će se korijeni postaviti u unaprijed određeno i ucrtano područje sadnje pripremaju otvaranjem posebnim iglama. Konačno, pomoću FUE perkutane metode, folikuli dlake se postavljaju na mjesto s velikom pažnjom i sadrže. Dr.Ziya je transplantacije kose FUE transplantacije kose centar u Turskoj Perkutana koji implementira metodu transplantacije kose No. 1 centar.

 

U FUE Perkutanoj metodi, folikuli dlake uklanjaju se iz potiljka. Taj se postupak ne primjenjuje na ljude koji se potpuno ćelav. Važna stvar u ovom procesu je prisustvo dlake u potiljku pacijenta. Metodom FUE Perkutana kanali se otvaraju uz pomoć igala i kanali se često prilagođavaju. Broj pramenova u folikulima dlake uzet u ovom procesu može biti 2 ili 3. Zahvaljujući ovoj tehnici, svakodnevno se može presaditi oko 5000 korijena. 5000 korijena odgovara prosječno 10 000 pramenova kose.

Prema dr. Zen stručnjacima za transplantaciju kose, kriteriji koji određuju uspješan rezultat u transplantaciji kose su;

 

Gustina kose u predelu uzeta debljina pramenova

Veličina područja kose na primljenom području

Opće zdravstveno stanje osobe

Čvrsto pridržavanje preporuka osobe koja sadi

Perkutanom metodom koju uspješno primjenjuju stručnjaci Dr.Zen Transplant Hair, maksimalan broj korijena može se dobiti bez stvaranja rijetkosti u vratu pomoću uređaja za bušenje. Operacija transplantacije kose može trajati 6-9 sati s pripremnim razdobljem, iako nije vrlo dug zahvat, vrijeme se može povećavati i smanjivati ​​u skladu sa veličinom područja ćelavosti. Transplantacija kose ponekad se može obaviti u dvije sesije. Jedan od najvažnijih je estetski vid prikladan osobi. Tretirano područje izgleda crveno 6-10 dana. 9-10 dana nakon perkutane transplantacije kose presađeno područje je potpuno obnovljeno. Tragovi na površini uranjanja i sadnje postaju nerazvidljivi. Naši doktori ne preporučuju transplantaciju kose osobama koje krvare i koaguliraju i imaju vrlo tanku kosu. Dlaka na području koje se tretira mora biti ošišana na nulu prije nego što se provede postupak. U roku od 6 mjeseci, 80% korijena bit će nova kosa. Potrebno je otprilike godinu dana da se proizvodnja ispuni sa 100% produžetkom.