Whatsapp Whatsapp
Telefon Назови одмах

Zašto Dr.ZEN?

Zašto doktor Zen?

Dr. Zen Zen Centar za transplantaciju i estetiku kose ima divno osoblje od 44 osobe, uključujući 12 stručnjaka za plastičnu hirurgiju, 19 potpuno profesionalnih stručnjaka za transplantaciju kose i 13 pomoćnih sestara. Dr Zen Centar za transplantaciju i estetiku kose djeluje s pažljivom i zakonskom odgovornošću u pogledu ljekara, bolnica i zdravstvenog osoblja; 17 godina služio je u Sisliju u Istanbulu sa svojim liječnicima specijaliziranim za transplantaciju kose i estetiku i iskusnim akademskim osobljem, u potpuno opremljenom bolničkom okruženju, opremljenim operacijskim dvoranama i najsavremenijom opremom.

Evrope na plantaži, nakon dešavanja u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi, au tim zemljama razmjenom kliničkim informacijama s kojima su se dokazali u plantaži području Turske da bude na prvom mjestu u svijetu non-stop radi i da je njegova misija i vizija kako bi se osiguralo da Dr.Zen dlake U oktobru i Estetskom centru svi postupci se doživljavaju; izveo tim stručnjaka za plastičnu hirurgiju i profesionalni Dr.Zen u sterilnom bolničkom okruženju. Porodica Dr.Zen susreće se sa svojim pacijentima jednog po jednog i sluša i uzima u obzir njihove želje. Informiše pacijente na zdrav način kako bi postigli najbolje rezultate. Uzajamno usvaja povjerenje i transparentnost.

Pacijenti su gosti Centra za transplantaciju i estetiku dr. Zen. Dr.Zen dočekuje sve svoje goste u izuzetno luksuznim hotelima sa 5 zvjezdica. Domaći i strani gosti koji nas preferiraju da pružamo najnovije modele luksuznih vip vozila i aerodromske transfere. Postupci se izvode u izuzetno superiornim i kvalitetnim uvjetima, u potpunosti uzimajući u obzir udobnost pacijenta. Pacijenti se drže besplatno pod kontrolom dvije godine nakon transplantacije kose i mogu dobiti podršku 24 sata nakon operacije. Dr.Zen Centar za transplantaciju i estetsku kosu je organizacija koja individualiziranim pristupima pokriva različita rješenja problema s dlakom svakog pacijenta i uključuje ne samo liječenje, već i pomoćne i preventivne dodatne usluge.

Dr.Zen Centar za transplantaciju i estetiku kose pruža radno okruženje u kojem je prihvaćen timski duh i oni se osjećaju vrijednim. Kao institucija koja shvata važnost ljudskog života i usvaja ga u pravilu, pruža i zadovoljstvo pacijenata i zaposlenika. S ovom vizijom, Centar za transplantaciju i estetiku dr. Zen, jedan od vodećih svjetskih centara za transplantaciju kose, u 16 godina ima transplantaciju kose za približno 20 tisuća ljudi.

Ovo je timski posao. Iz tog razloga iskusan, iskren, obrazovan i drag tim je sine qua non ovog posla. Transplantacija kose je umjetnost u kombinaciji sa zdravljem i estetikom. Kao centar za transplantaciju i estetsku kosu dr. Zen; „Transplantacija kose için znači kombinaciju doğru dizajna kose“ i „Art doğru za nas. U stvari, mi se ne zalažemo samo za transplantaciju kose, već i spajajući „Dizajn kose“ sa „Umetnost“, obećavamo da ćemo proizvesti umetničko delo. U svrhu obavljanja ove umjetnosti, pozdravljamo vas u Centru za transplantaciju i estetiku kose Dr. Zen.