Whatsapp Whatsapp
Telefon Назови одмах

O nama

Dr. Zen Zen Centar za transplantaciju i estetiku hirurgiju ima divno osoblje od 44 osobe, uključujući 12 stručnjaka za plastičnu hirurgiju, 19 potpuno profesionalnih stručnjaka za transplantaciju kose i 13 pomoćnih sestara. Dr Zen Centar za transplantaciju i estetiku hirurgiju deluje s pažljivom i zakonskom odgovornošću u pogledu lekara, bolnica i zdravstvenog osoblja; 19 godina služio je u Sisliju u Istanbulu sa svojim lekarima specijalizovanim za transplantaciju kose i estetiku i iskusnim akademskim osobljem, u potpuno opremljenom bolničkom okruženju, opremljenim operacijskim sobama  i najsavremenijom opremom.

 

Nakon praćenja dešavanja u Evropi, Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi veyano ya transplantaciju, razmenom kliničkih  informacijama u tim zemljama s kojima su se dokazali u području transplantacije Turske da bude na prvom meestu u svetu, Dr. Zen non-stop radi i njegova misija i vizija je da osigura profesionalno i iskusno izvodjenje procedura; izveo je tim stručnjaka za plastičnu hirurgiju i profesionalni Dr.Zen u sterilnom bolničkom okruženju. Porodica Dr.Zen susreće se sa svojim pacijentima jednog po jednog i sluša i uzima u obzir njihove želje. Informiše pacijente na zdrav način kako bi postigli najbolje rezultate. Uzajamno usvaja povjerenje i transparentnost.

 

Pacijenti su gosti Centra za transplantaciju i estetiku Dr. Zen. Dr.Zen dočekuje sve svoje goste u izuzetno luksuznim hotelima sa 5 zvjezdica. Domaći i strani gosti koji nas preferiraju da pružamo najnovije modele luksuznih vip vozila i aerodromske transfere. Postupci se izvode u izuzetno superiornim i kvalitetnim uslovima, u potpunosti uzimajući u obzir udobnost pacijenta. Pacijenti se drže besplatno pod kontrolom dvije godine nakon transplantacije kose i mogu dobiti podršku 24 sata nakon operacije. Dr.Zen Centar za transplantaciju i estetsku hirurgiju je organizacija koja individualiziranim pristupcima pokriva različita rešenja problema s kosom svakog pacijenta i uključuje ne samo lečenje, već i pomoćne i preventivne dodatne usluge.

 

Dr.Zen Centar za transplantaciju i estetiku pruža radno okruženje u kojem je prihvaćen timski duh i oni se osećaju vrednim. Kao institucija koja shvata važnost ljudskog života i usvaja ga u pravilu, pruža i zadovoljstvo pacijenata i zaposlenika. S ovom vizijom, Centar za transplantaciju i estetiku dr. Zen, jedan od vodećih svetskih centara za transplantaciju kose, u 17 godina ima transplantaciju kose za približno 20 hiljada ljudi.

 

Ovo je timski posao. Iz tog razloga iskusan, iskren, obrazovan i ljubazan tim je sine qua  non ovog posla. Transplantacija kose je umetnost u kombinaciji sa zdravljem i estetikom. Kao centar za transplantaciju i estetsku kosu Dr. Zen; „Transplantacija kose znači kombinaciju  „Dizajna kose“ i „Umetnosti“ za nas. U stvari, mi se ne zalažemo samo za transplantaciju kose, već i spajajući „Dizajn kose“ sa „Umetnošću“, obećavamo da ćemo proizvesti umetničko delo. U svrhu obavljanja ove umetnosti, pozdravljamo vas u Centru za transplantaciju i estetiku kose Dr. Zen.