Whatsapp Whatsapp
Telefon Назови одмах

Transplantacija brade, brkova i obrva

Kosa na licu poput brade i brkova i obrva ima važan učinak na stil života muškaraca. Ako se neko od tih perja ne pojavi ili je rijetko, muškarci pribjegavaju transplantaciji brade i brkova i obrva. Ovi postupci se općenito mogu izvoditi ako uopće nema dlaka na licu, ako se javljaju rijetko, kada se pojave opekotine na područjima dlake na licu ili u drugim medicinskim stanjima.

 

Transplantacija brade slična je transplantaciji kose. Sličnost dvaju procesa postiže se sjetvom korijena sa zdravog vlasišta tijekom sadnje. FUE metoda se koristi kod transplantacije brade i brkova i obrva kao i kod transplantacije kose. Transplantacija kose i brkova i obrva koje provodi stručnjaci Centra za transplantaciju kose Dr.Zen ukloniće dlačice jednu po jednu, čime se sprječavaju ožiljci na licu. Kada njeguju bradu i brkove i obrve, nove cijepljenice sadi se u smjeru brade kako bi se sačuvao prirodni izgled.

 

Transplantacija brade i brkova i obrva

 

Transplantacija brade i brkova i obrva treba imati neke kriterije. To je zato što hormoni zbog kojih dlake na licu dolaze do određene razine. Stručnjaci su smatrali da je dob od 20 godina idealna kao donja dobna granica za transplantaciju brade i brkova i obrva. Ovi postupci preferiraju se kod muškaraca koji žele produžiti svoje potkolenice, koji vole izgled nekoliko dana brade koja se naziva prljava brada, ali čiji su prameni brade nepravilni ili nedostaju. Transplantacija brade i brkova i obrva može se primijeniti na sve zdrave muškarce koji nemaju bradu, kao i nejednom dlaku na bradi ili pak imaju oštećenje obrva ili nedostatak obrva. Također je moguće posaditi bradu i brkove i obrve u predjelu ožiljaka.

 

Prvi uslov za transplantaciju brade i brkova i obrva je kosa. Korijeni najkvalitetnijih za ove postupke su oni izvađeni iz tankog napletenog područja između ušiju i dlačnih folikula iznad ušiju. Proces ozdravljenja za bradu i brkove i obrve traje oko jedan tjedan. U roku od tjedan dana pojavljuju se crvenilo i kora. Nema ozbiljnih bolova ili bolova nakon zahvata. Kompletan proces ozdravljenja i adaptacije u transplantaciji brade i brkova varira između 8 i 10 tjedana. Nije moguće odvojiti dlaku koja se sadi u predelu brade i brkova, tj. Postojeću bradu i dlaku, golim okom. Vrijeme ozdravljenja presađivanja obrva neznatno je različito od presađivanja brade i brkova. Zdrave obrve nakon sadnje, Počinje se pojavljivati ​​krajem 3 mjeseca i potrebno je pričekati 8 mjeseci da se vidi poboljšanje na cijelom obrađenom području. Transplantacija obrva može se primijeniti i na muškarce i na žene. Žene i muškarci se mogu lako primijeniti ovim postupkom pruža trajno rješenje problema gubitka obrva. Možete se obratiti Centru za transplantaciju kose Dr.Zen i dobiti informacije o kosi i brkovima i koliko transplantacijskih postupaka, te sigurno provesti postupak transplantacije kod naših liječnika specijalista.